MessageBird

MessageBird verbindt sinds 2011 bedrijven van groot tot klein direct met hun klanten via miljarden devices over de hele wereld. Binnen Booking Experts wordt jouw MessageBird account gebruikt om SMS berichten te kunnen versturen naar je gasten en uitvoerders.

Het is niet mogelijk om zelf SMS berichten op te stellen. De berichten die gestuurd worden zijn notificaties van urgente taken voor uitvoerders of berichten die als applicatie berichtsjabloon zijn aangemaakt voor verschillende apps.

Aanmelden bij MessageBird

Om gebruik te kunnen maken van SMS notificaties vanuit Booking Experts heb je een eigen MessageBird account nodig, vanuit dit account kunnen wij de berichten naar jouw gasten versturen.

Aanmelden kan via de website van MessageBird.

Access Key aanmaken

Wanneer je alle stappen hebt doorlopen om een complete MessageBird account te creëren dien je een Access Key aan te maken waarover wij de SMS berichten naar jouw gasten/uitvoerders kunnen sturen.

MessageBird toegangssleutel invoeren in Booking Experts

Wanneer je de Access Key van MessageBird hebt gegenereerd, kun je deze kopiëren en invoeren in Booking Experts. Ga hiervoor naar de administratie instellingen.


🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.